Udendørs Læring

Leg og læring

Hver dag kan vi læse nye undersøgelser om for overvægtige børn, børn med indlæringsproblemer, dårlig motorik, astma, allergi, stressede, stillesiddende computer- og TV-børn osv. 

Camping

Wild Camping rundt om i verden

Grundlæggende til vild camping – eller frihed camping – er selvtillid. At placere et telt eller kaste ned en bivirketaske hvor som helst du vil, er et romantisk koncept, men ubevægte rejsende pas på: at sove under stjernerne kommer med forskellige regler og juridiske begrænsninger, uanset hvor du er. Det kommer også med ansvar for miljøet og for din egen sikkerhed.

Opsætningsvideo

I denne video fra Kampa får du en komplet vejledning i korrekt opsætning og pløkning af dit Kampa Air fortelt. Det viste telt er et Ace 500, men fremgangsmåden er overordnet set identisk på andre modeller.

Havearbejde

Tomatplantepleje

Dette er en udførlig guide, der dækker alle de vigtige aspekter ved at plante tomater lige fra at vælge den slags frø til at transplantere dine planter i haven. 

En guide til gifting urter

Urter gør det perfekte gavevalg til gartnere, kokke og endda kære uden en grøn tommel.  

Klatring Bjerge

Bestig bjerge i Danmark

På hjemmesiden BestigBjerge.dk kan du finde kort, bjergbeskrivelser, rutevejledning og koordinater på 21 bjerge i Danmark.

Vandring

En guide til 9 ting, du faktisk ikke behøver, når du skal på vandretur.

 

Fiskeri

Fluefiskeri

Det er den største problematik ved fluefiskeri i åen. -Pladsen er altid en udfordring, da kastet jo netop kræver det.

 

Fisk rundt på nettet

Meget af den basale information omkring lystfiskeri kan man læse sig til. 

 

Cykling

Guide til køb af din første racercykel

I forbindelse med køb af din første racercykel, så har du sikkert en masse spørgsmål i forbindelse med dette indkøb. Du vil måske være i tvivl om hvad du skal kigge efter og vælge, skal stellet være i carbon eller aluminium, hvilken geargruppe er den bedste til en begynder, hvilket udstyr skal du vælge osv.

 

4/51 rating