Natur Brainstorm

Målrettet virksomheder
Hvordan får vi egentlig de bedste ideer?
Hvordan gør vi en brainstorm mere effektiv?
Hvordan får jeres virksomhed den helt store og stærke ide?

Jeg mener brainstorms bør foregå i naturen, for at være mere effektive
I naturen er der ingen begrænsninger, herude bliver de faste rammer og roller fjernet, der er intet velkendt at holde fast i – maskerne forsvinder.

Vi kan med garanti ikke gøre som vi plejer. Det er herude vi ikke blot kan tænke ud af boksen, men kan starte med at tænke helt uden bokse, og hermed skabe originale ideer til jeres virksomhed.

Hvis i ikke kender vejen og ikke rigtig ved hvad i skal gøre, så kan Casper Kjerumgaard hjælpe jer med at varetage denne Natur Brainstorm. Vi mødes i naturen, året rundt, og jeg vil naturligvis sørge for snacks og varm mad, som i også selv er med til at lave, samt både koldt og varmt at drikke. Vi har uanset virksomhed hele Danmark som vores legeplads – jeg vælger en naturperle relativt tæt på jeres virksomhed.

Vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 15.00
Frokost i det grønne 12.00-13.00 – altid varm mad, uanset årstid.
OBS: Der vil altid forudgående for denne natur brainstorm være en introduktion hvor jeg desuden drøfter et godt tøjvalg til dagen.

Derfor skal det foregå i naturen
Mange forbinder problemløsning med uhyre og dedikeret tænkning. Vi skal lave årtidets brainstorm…tænk tænk tænk nu på den gode og stærke ide. Bevidst tænkning giver ikke de store ideer.

I takt med at kompleksiteten stiger bør i derfor søge mod naturen, for at få løst de helt store linjer, missioner/visioner for virksomheden. Mange års research viser at det også kræver ubevidst tænkning, når du skal ideudvikle:

Ubevidst tænkning foregår i baggrunden, og er et stærkt redskab, hvis du evner at bruge det. For at virke, for at være stærkest kræver det at du kan arbejde uforstyrret, imens du laver arbejde som ikke kræver direkte og bevidst tænkning, som eksempelvis når du går en tur, slår græs etc.

Det kan ikke foregå foran pc’en, selvom du vipper skærmen ned, det kan heller ikke foregå på kontoret fordi du konstant bliver forstyrret, det kan ikke foregå andre steder end i naturen hvor du ikke er til rådighed for den konstante nyhedsstrøm, de sociale medier, emails og telefonen – herude i naturen kan vi reflektere dybt. Vi kan være. Vi kan skabe stærke og store ideer.

Pludselig bliver bliver vi ramt af en løsning, en ide på det problem vi har gået med i lang lang tid. Vi har efterladt arbejde og alle de mange problemer på kontoret, og er netop nu dykket ned i den ubevidste tænkning og pludselig bliver ideerne serveret på fade. Du kender det måske fra den ugentlige cykeltur langs stranden, på morgen lufte turen med hunden, din ugentlige svømmetur eller fra du planter de nye roser i haven.

Hvis i synes dette lyder interessant, så kontakt undertegnede på
vidvinkel@me.com eller ring 53 37 13 95 og lad os starte en sund og stærk forventningsafstemning.

Træk Stikket Ud
Casper Kjerumgaard

IMG_5481

Foto: Mikkel Andersen