Bog

Vores nye bog, se cover nedenfor, som har været undervejs i over 2 år “Tag ud med dine børn” med forord af familievejleder Lola Jensen er netop udkommet d. 14 oktober 2016.

Bogen kan købes her og i de fleste boghandler landet over.

Vi har desuden indledt et samarbejde med Spejdersport, hvor bogen kan købes i deres fysiske butikker, landet over.

Få bogen med en lille hilsen
Hvis du mangler en god julegave eller måske lidt inspiration til at komme ud med familien (også når det regner) så har vi fået en stak bøger, som vi sender ud med en hilsen lige som du ønsker.
Du skal bare mobilepaye 300 kr til 41 78 76 95 og skrive din adresse, og evt hvem hilsen skal skrives til. Bogen indeholder 20 inspirationsture, 5 til hver årstid, med masser af billeder, tips og huskelister. Og alle ture har fået point af vores fire børn, som har afprøvet dem.

Første 3 anmeldelser af vores bog siger følgende:

1) - Alleud.dk har anmeldt bogen og siger følgende:
Casper Kjerrumgaard og Rikke Berg har begået året mest interessante bog for børnefamilier.

Har du børn – mellem 3 og 15 år – så er denne bog et ‘must have’. En genvej til fede friluftsoplevelser for hele familien.

‘Tag ud med dine børn – 20 sjove ture i naturen året rundt’ er et tag-selv-bord med turforslag, der kan bruges uden besvær af både nybegynder-familien og børnefamilien, der tit er på tur.

Skærmbillede 2016-12-09 13.56.58

2) – Bjarke Rosenbeck fra Grejguide.dk skriver følgende på sit website og på instagram:
Fik i dag leveret min forudbestilt bog. Hold op hvor er den lækkert pakket ind i kvalitetsmaterialer og lækre billeder.

De ord jeg har nået at læse er både fængende og matcher målgruppen. Kast dig bare ud i den som nybegynder der gerne vil noget mere af det der #natur og som garvet friluftsmenneske som jeg selv er der også fifs at hente.

Og fordi den er så lækker vil du elske at bladre i den og vise billederne til dine egne børn når du planlægger rammerne for jeres eget næste #mikroeventyr #friluftsliv #udeliv#spejder #naturen #børn #komud #alleud #merefriskluft #findmigudenfor 

Tak for en skøn bog @traekstikketud (instagram) og @Rikke__berg (instagram)

 

3) – Peter Baloo Laurents:
Jeg modtog bogen for et par dage siden, og det er bestemt en positiv oplevelse.

Jeg har allerede skrevet en anmeldelse til både naturvejlederforeningens medlemsblad, og til medlemsbladet i Natur & Ungdom – begge blade udkommer medio november.

Udover de mange gode tips bogen rummer, synes jeg også at det “opdragende” aspekt er rigtig godt….særligt det at voksne ikke skal være bange for at tage initiativ, tage bestemmelse og overrule iPads.

Jeg glæder mig meget til at dykke længere ned i bogens mange tanker, og tilslutter mig bestemt koret af positive tilbagemeldinger.

I har skabt en bog der – i modsætning til mange andre – er pratiksk orienteret.  Tak for at jeg måtte være blandt de første til at se den.

Tag ud med dine børn