Natur Brainstorms er det nye sort.

Hvordan får vi egentlig de bedste ideer?
Hvordan gør vi en brainstorm mere effektiv?
Hvordan får jeres virksomhed den helt store og stærke ide?

Brainstorms bør foregå i naturen, for at være mere effektive
I naturen er der ingen begrænsninger, herude bliver de faste rammer og roller fjernet, der er intet velkendt at holde fast i.

Vi kan med garanti ikke gøre som vi plejer.

Det er herude vi ikke blot kan tænke ud af boksen, men kan tænke helt uden bokse, og hermed skabe originale ideer til jeres virksomhed. Det er herude jeres nye og store ide ligger og venter på jer, tror jeg.

Hvis i ikke kender vejen og ikke rigtig ved hvad i skal gøre, så kan Træk Stikket Ud hjælpe jer med at varetage denne Natur Brainstorm. Vi mødes i naturen, året rundt, og jeg vil naturligvis sørge for lidt overraskelser ud over at hjælpe jer på vej med at skabe jeres helt store ide.

Vi starter kl. 9.00 og slutter kl. 15.00 og dagen igennem vil der være en række øvelser, hvor jeg blandt andet forbereder jer til at komme helt ned og ind i “creative idea mindset”.

Hvis i synes dette lyder interessant, så kontakt undertegnede på vidvinkel@me.com eller ring 53 37 13 95

Træk Stikket Ud
Casper Kjerumgaard

 

Derfor skal det foregå i naturen
Mange forbinder problemløning med uhyre og dedikeret tænkning. Vi skal lave årtidets brainstorm…tænk tænk tænk nu på den gode og stærke ide. Bevidst tænkning giver ikke de store ideer, tror jeg.

Mange års research viser at det også kræver ubevidst tænkning, når du skal ideudvikle.

Ubevidst tænkning foregår i baggrunden, og er et stærkt redskab, hvis du evner at bruge det. For at virke, for at være stærkest kræver det at du kan arbejde uforstyrret, imens du laver arbejde som ikke kræver direkte og bevidst tænkning, som eksempelvis når du går en tur, slår græs etc.

Det kan ikke foregå foran pc’en, selvom du vipper skærmen ned, det kan heller ikke foregå på kontoret fordi du konstant bliver forstyrret, det kan ikke foregå andre steder end i naturen hvor du ikke er til rådighed for den konstante nyhedsstrøm, de sociale medier, emails og telefonen – herude i naturen kan vi reflektere dybt. Vi kan være. Vi kan skabe stærke og store ideer.

Pludselig bliver bliver vi ramt af en løsning, en ide på det problem vi har gået med i lang lang tid. Vi har efterladt arbejde og alle de mange problemer på kontoret, og er netop nu dykket ned i den ubevidste tænkning og pludselig bliver ideerne serveret på fade. Du kender det måske fra den ugentlige cykeltur langs stranden, på morgen lufte turen med hunden, din ugentlige svømmetur eller fra du planter de nye roser i haven.

I takt med at kompleksiteten stiger bør i derfor søge mod naturen, for at få løst de helt store linjer, missioner/visioner for virksomheden.

Jeg ser frem til at høre fra jer

Casper Kjerumgaard
Træk Stikket Ud

Natur Brainstorm - Træk Stikket Ud